-Shiten banesat ne kate te ndryshme

Shiten: Banesat
Kuadraturë: Te Ndryshme
Kate: Te ndryshme
Adresa:Vellezerit Gervalla perball Qerdhes ne Ferizaj
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina, dhoma fjetje,wc+b dhe terasa

Investitor: ”Idea Invest”

Funksionalizohen ne vitin 2020.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1564
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 148 m2
Address : Rr. Vellezerit Gervalla perball Qerdhes
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.