SHITEN BANESAT NE KOMPLEKSIN TRESOR FERIZAJ

TRESOR ka filluar ndërtimin e kompleksit për banim kolektiv në pjesën e qytetit ku përveq se është shumë afër qendrës së qytetit ky kompleks do t’ju ofroj banorve pamje shumë të bukur edhe nga malet e Lubotenit ,Nerodimes e poashtu edhe nga qyteti.
Objektet do të ndërtohen me materialet më cilësore në vend ,instalimi i rrymës,rrjeti ujit dhe ngrohjes me produktet e firmave më të njohura , hidro dhe termoizolim ,dritare eko,fasadë ventilluse etj,

Ky kompleks do të jet shumë funksional dhe do të plotësojë nevojat e një jete moderne.
Vëmendje e veqantë do ti kushtohet cilësisë dhe garancisë së lartë ku do të justifikoj investimin për të jetuar apo për të bërë biznes.
Kompleksi do të përbëhet nga disa objekte banimi ku do të ketë hapësira gjelbëruse 55 % e parcelës ,këndë për lojra dhe pushim ,parkingje të mjaftushme dhe hapësira biznesi.

Details

ID : 1546
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 117.5 m2
Address : Rr. 12 Qershori
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.