Shiten Shtëpijë moderne T2-Panorama-Residence

Shiten:Shtëpijë Tipi 2
Sierfaqe banimi:257.8 m2
Parcela:5 + –
Organizimi i shtëpisë:
Kati përdhesë:
Qëndrimi ditorë:28.1 m2
Kuzhina+tryezeria: 17.2 m2
Dhoma e fjetjes:13.9 m2
Banjo: 4.3 m2
Ngrohtorja:6.5 m2
Terasa:14.2 m2
Koridori:9.8 m2
Parahyrja:3.8 m2
Garazha:17.4 m2

Kati i parë:
Dhoma e fjetjes 16.3 m2
Garderoba:11.9 m2
Banjo:5.3 m2
Ballkoni:11.1 m2
Dhoma e fjetjes 16.4 m2
Dhoma e fjetjes: 13.9 m2
Ballkoni:4.6 m2
Koridori:8.3 m2
Banjo e përbashkët:4.3 m2
Depo:4.3 m2
Shkallët:7.7 m2

Lagjja është projektuar me përkushtim dhe lokacioni është përzgjedhur duke ofruar pamje panoramike pikrisht nga malet e larta të Sharit,përballë majes së Lybetenit.
Lagjja ka një hapësirë prej 50 hektarësh ku do të ndërtohen edhe qerdhe,shkolla private,shtëpijë shëndeti,qendra tregtare,ambiente sportive dhe rekreacioni,shtigje për ecje dhe biciklista etj.
Poashtu Lagjja do të ketë një infrastruktur shumë funksionale si :rrugë të gjera,trotuarë,hapësira gjelbruse,ndriqim publik ,kamera sigurie dhe sigurim fizik.
Lagjja Panorama -Residence ka qasje në dy rrugët shumë të frekuentuara,kyqje në qytetin e Ferizajt dhe po ashtu ana tjeter në magjistralen Prishtinë-Shkupë.

Ndërmjetsues i autorizuar për shitje:Agjensioni LINA
tel:(+377)044/106-626 dhe (+383)044/172-626

Details

ID : 1237
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 257 m2
Address : Panorama Residence
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.