-Shiten Shtepite me dimensione te ndryshme Ferizaj

Shiten: Shtepite 2-kateshe
Kuadraturë; Dimensione te ndryshme
Oborrë; 3 ari
Eshte e kompletuar me infrastruktur si:ujesjelles,kanalizim ,kabllovik,etj.
Adressa;Rr.Metush Krasniqi afer ”Euro Plast”
Pronar;Shqipëtar
Dokumentacion;Ne Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1845
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 170 m2
Address : Rr.Metush Krasniqi

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.