Shiten Villat Ekskluzive ne Brezovic 239/17SH

Shiten :Villat e mobiluara
Banim:115 m2
Hapesire: nga 2.10 ari
Pronari: Shqiptar
Dokumentacioni : Ne rregull dhe eshte me flete poseduese.
Ekskluzive e mobiluar eshte shume funksionale ne pozicion nga lindja e kompletuar me infrastruktur.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr,Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1262
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 115 m2
Address : Brezovice
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.