SHITEN VILLAT NE BREZOVIC

Shiten:Villat
Adresa:Brezovic
Villat gjenden ne vend shume te pershtatshem dhe jane jashtezakonisht funksionale per qendrim.
.
Dokumentacioni në rregullë dhe me pronar shqiptar.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afër” ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1249
Property Type : Villa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 180 m2
Address : Brezovice
State : Kosovo
City : Ferziaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.