SHITET 68ARI AFER URES MAGJISTRALE FERIZAJ- SHKUP

Shiten 68 ari tokë afër Urës në Magjistralen Ferizaj-Shkup,menjëher mbrapa Restaurant Europa.

Toka është e përshtatëshme për vendbanim dhe për biznes.Ka komplet infrastrukturë dhe dalje në rrugën e asfaltuarë
.
Ndahet edhe në parcela më të vogla.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Driton Islami ” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1967
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 6800 m2
Address : Rr. Magjistrale Frizaj-Shkup
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.