SHITET 70 ari Tokë në Fshat të Vjetër

Shitet:Toka
Hapësirë:70 ari
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1940
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 70 m2
Address : Fshat te Vjeter
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.