Shitet 80ari toke ne Babush

Shitet;Toka
Hapësirë:80 ari
Infrastruktura:e kompletuar
Adressa: Babush
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Sali Ceku” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2062
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 8000 m2
Address : Babush
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.