Shitet banesa 100.88m2 ne kate te ndryshme

Shitet: Banesa
Kuadraturë: 100.88 m2
Kate: Te ndryshme
Adresa:Rr. ‘Driton Islami’ mbrapa stacionit policor Ferizaj
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,3 dhoma fjetje,wc+b dhe terasa

Investitor: ”Euro Invest”

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1543
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 100.88 m2
Address : Rr. Driton Islami
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.