Shitet banesa 106 m2 te Fitorja(te plisat) Gjilan

Shitet:Banesa
kuadraturë:106 m2
Kati:VI
Organizimi:Sallon me kuzhinë të montur plus mobiljet e sallonit.tri dhoma gjumi,wc+b,depo dhe terasë.
E Pranuar teknikisht,me fl.poseduse.
Banesat kan ashensor,parking të mjaftushëm dhe hapësira gjelbëruse.sigurim fizik etj.

Agjensioni LINA i Autorizuar për bisedime dhe shitje:
kontakti:tel:(+377)44/106-626 dhe (+383)44/172-626

Details

ID : 2289
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 160 m2
Address : Gjilan
State : Kosovo
City : Gjilan
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.