Shitet Banesa 111m2 te Semitronix F.Kosovë

 

Shitet Banesa 111m2 3+1 e gatshme.
Kati; I
Investitor :SEMITRONIX
Adresa:Rr për Fushë Kosovë
Ka mundësi të pranohet një veturë deri 20000 e vlerë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr,Recakut
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 955
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 111 m2
Address : Fushe Kosove
State : Kosova
City : Fushe Kosove
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.