Shitet banesa 112.6m2 ne kate te ndryshme

Shitet: Banesa
Kuadraturë: 112.6 m2
Kate: Te ndryshme
Adresa:Rr. 12 Qershori ne Ferizaj
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,3 dhoma fjetje,wc+b dhe terasa

Funksionalizohen ne vitin 2020.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1539
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 112 m2
Address : Rr. 12 Qershori
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.