SHITET BANESA 120m2 Kati -I- NE DARDANI-PR 44/16

Shitet: Banesa
Kuadraturë: 120m2
Kati:-I-rë
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tre dhoma fjetje,2wc+b,2depo dhe terasë.
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Dardani-Banesat e Gjelberta

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1149
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 120 m2
Address : Ne Dardani te Banesat e Gjelberta
State : Kosovo
City : Prishtine
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.