SHITET BANESA 132m2 KATI -V- Rr.R.BISLIM 229/17

Shitet Banesa
Kuadratura:132m2
Kati:V
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,tri dhoma gjumi,,wc+b, terasë .
Adresa:Rr.Rexhep BislimiFerizaj

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut ” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 437
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 123 m2
Address : Rr.Rexhep Bislimi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.