-SHITET BANESA 50 m2 në qendër të qytetit-Ferizaj

Shiten:Banesat ekskluzive
Hapësirë:50.15 m2
Kati: në kate të ndryshme
Organizimi i mbrendshëm:Dhomë dite,dhomë gjumi,wc+b,terasë.

Ky kompleks do të jet shumë funksional dhe do të plotësojë nevojat e një jete moderne.
Vëmendje e veqantë do ti kushtohet cilësisë dhe garancisë së lartë ku do të justifikoj investimin për të jetuar apo për të bërë biznes.
Kompleksi do të përbëhet nga disa objekte banimi ku do të ketë hapësira gjelbëruse mbi 50% e parcelës ,këndë për lojra dhe pushim ,parkingje të mjaftushme dhe hapësira biznesi.

Details

ID : 2284
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 50.15 m2
Address : Rr. 12 Qershori
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.