Shitet banesa 55m2 kati I Breg Diellit-Pr

Shitet: Banesa
Kuadraturë: 55m2
Kati:-I-rë
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,nje dhome fjetje,wc+b dhe terasë.
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Breg Diellit -Pr

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 945
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 55 m2
Address : Bregu i Diellit
State : Kosova
City : Prishtine
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.