SHITET BANESA 65m2 K.VII RR.GJON SEREQI

Shitet: Banesa
Kuadratura: 65.07m2
Kati;VII
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina nje dhoma gjumi,,wc+b, terasë .
Adresa: Rr.Gjon Sereqi -‘Ferizaj

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr .Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-62

Details

ID : 2316
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 65 m2
Address : Rr. Gjon Sereqi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.