SHITET BANESA 80.71m2 KATI IV RR.GJ.S 263/17

Shitet: Banesa
Kuadratura: 80.71m2
Kati:IV
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi,depo,wc+b, terasë .
Adresa: Rr.Gjon Sereqi

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr .Reçaku” afër ETC.
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2170
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 80.71 m2
Address : Rr. Gjon Serrreqi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.