-SHITET BANESA 90m2 KATI -V- Rruga -B- TE MATI 41/16B

Shitet: Banesa
Kuadratura: 90m2
Kati;V
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi,depo,wc, terasë .
Adresa: Rruga .B TE MATI

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1142
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 90 m2
Address : Rruga -B- te Mati
State : Kosovo
City : Prishtine
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.