Shitet banesa 92m2 kati I .Te AAB

Shitet: Banesa
Kuadraturë: 92m2
Kati:-I-të
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,2 dhoma fjetje,wc+b,depo dhe terasë.
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Afër Universitetit AAB Ferizaj

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 915
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 92 m2
Address : afer Unversiteti AAB
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.