Shitet banesa 96.60m2 kate te ndryshme”Toni”

Shitet: Banesa
Kuadratura: 96.60m2
Kate te ndryshme.
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimi ditorë+kuzhina,dy dhoma gjumi,depo,wc+b, terasë .
Adresa:Rr. Ahmet Kaqiku-ne qender te qytetit
Funksionalizohen ne vitin 2019.
Pronari shqiptari dhe me dokumentacion ne rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut ” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

 

Details

ID : 2297
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 96.60 m2
Address : Rr. Ahmet Kaciku
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.