Shitet dhe NDRROHET shtëpia+5ari obor 23/16SH

Shitet: Shtëpia me 350 m2 dhe e mobiluar
Oborrë: 5 ari
Organizimi i mbrendshëm:
K-I-: qëndrimin ditor,dhomë pritje,dhomë pune,kuzhinë,depo dhe wc+b.
K-II- dy dhoma fjetje,dhomë pune,dhomë për fëmijë,dhomë për garderobë
,wc+b,dhe dy terasa.po ashtu edhe garazhë
Pronari: Shqiptarë dhe me dokumentacion në rregullë.
Adresa: Rr Tomas Mandela(rruga është e gjer 6 m)
Çmimi i volitshëm dhe po ashtu ka mundësi të ndrrohet me banesa në Ferizaj dhe Prishtinë.

Details

ID : 1271
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 350 m2
Address : Rr. Pleshines
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.