SHITET HOTEL MUHAXHERI 900m2 FR 57/16L

Shitet: Restaurant+Hotel Muhaxheri
Hapësira komplet 900m2
Objekti eshte 5kate
15 -Dhomat e mobiluara komplet+4dhoma shtepia
Kuzhina me të gjitha elementet e nevojshme
Poashtu ka parking dhe ofron një ambient relaksues si për shërbime hoteliere e po ashtu edhe për organizimin e ahengjeve etj.

Ndërmjetsues i autorizuar : Agjensioni LINA
Adresa: Rr,Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1924
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 900 m2
Address : Rr.Rexhep Bislimi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.