Shitet-Lokali 106.32m2 +Terase 17.95m2

Shitet: Lokali
Kuadratur: 106.32 m2
Kati:Përdhesë
Adresa: Rr:Dimtrie Tucovic
Lokali posedon dhe terase
Lokali është me dokumentacion në rregullë dhe i pranuar teknikisht.

Ndërmjetsues i autorizuar:Agjensioni LINA
Kontakti:Tel:044/106-626 dhe 044/172-626
Adresa:Rr.Recakut afer ETC

Details

ID : 423
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 106.32 m2
Address : Rr:Dimtrie Tucovic
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.