Shitet Lokali 125m2 Rr. Vellezerit Gervalla Ferizaj

Shitet: Lokali
Kuadraturë: 125m2 kat -I-
Adresa: Vellezerit Gervalla Ferizaj
Pronari: Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë,
Infrastrukturë;Komplet

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr ,,e Reqakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com
I/E Nderuar

 

Details

ID : 2607
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 125 m2
Address : Vellezerit Gervalla
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.