Shitet Lokali 44 m2 -Kati I në Gjilan

Shitet:Lokali
Hapësirë:44 m2
I përshtatshëm pë zyre shërbyse,ordinanca etj.
sepse gjendet në qendër të qytetit dhe ka reklamë të mirë.
Lokali i ka 44 m2 neto.
Pronari shqiptarë
Dokumentacion në rregullë.

I Autorizuar për bisedime dhe shitje:Agjensioni LINA
kontakti:tel:(+377)44/106-626 dhe (+383)44/172-626
add.lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1042
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 44m2 m2
Address : Gjilan
State : Kosova
City : Gjilan
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.