Shitet lokali 59m2 Rr.Vellezerit Gervalla

Shitet:Lokali
Adresaa:Rr.Vellezerit Gervalla
Kuadratura:59m2
Dokumentacioni:Ne rregull
Pronari : Shqipetar.

Ndermjetsues i autorizuar; Agjensioni LINA
Adresa:Rr,Recakut afer ETC
Kontakti; tel;044/106-626 dhe 044/172-626
Add el;info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2111
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 59 m2
Address : Rr.Vellezerit Gervalla
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.