-Shitet Lokali 65m2,Kati-I- afër Spitalit Rajonal Ferizaj

Shitet: Lokali
Kuadraturë: 65m2
Kati;-I-
Adresa: Rr.Ramadan Rexhepi(afër Spitalit Rajonal dhe Qerdhes)
Pronari: Shqiptarë
Dokumentacioni;Në rregullë,
Infrastrukturë;Kompletë
Lokali është i gatëshëm për punë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut” afër ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1990
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 65 m2
Address : Rr.Ramadan Rexhepi
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.