Shitet Lokali perdhes 72m2 Rr. Vellezerit Gervalla

Shitet:Lokali
Siperfaqe Lokal përdhesë 72m2
pronari shqiptarë
Dokumentacioni në rregullë.
Adresa: Vellezerit Gervalla afer market Mentori

Autorizimin për bisedime dhe shitje e ka:Agjensioni LINA.
kontakti: tel:(+383)44/106-626 dhe (+383)44/172-626.

Details

ID : 2605
Property Type : Lokale
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 72 m2
Address : Rr. Vellezerit Gervalla
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.