Shitet Objekti 600m2+15ari toke Rr.Pleshines

Shitet:Objekti 600m2
15ari Toke
Adresa:Rr.Pleshines-Ferizaj
Ky objekt i plotson kushtet edhe për shumë veprimtari biznesi.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër Rest.ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
email:info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 2138
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 600 m2
Address : Rr.Pleshines
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.