Shitet Objekti 700m2 ne Ferizaj

Shitet ;Objekti
Kuadraturë;700m2
Kat:Lokali perdhese,dhe III kat, podrum
Adresa;Rr.Enver Topalli
Infrastrukturë;E kompletuar
Dokumentacion;Në Rregullë
Pronar;Shqiptarë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër Etc-se
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2332
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 700 m2
Address : Rr.Enver Topalli
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.