Shitet Objekti me 14,75ari Toke ne Babush

Shitet:Objekti
Posedon 14.75 ari Toke
Hapësirë e përshtatshme për biznis dhe afarizem.
Adressa:Babush
Pronar;Shqiptar
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut afer ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com

Details

ID : 2339
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Address : Babush
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.