Shitet Objekti me 5ari Rr.Pleshines

Shitet: Objekti
Adresaa: Rr.Pleshines -Ferizaj
Dokumentacioni:Ne rregull
Pronari : Shqipetar

Ndermjetsues i autorizuar; Agjensioni LINA
Kontakti; tel;044/106-626 dhe 044/172-626
Add el; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 2122
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 800 m2
Address : Rr.Pleshines
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.