SHITET Objekti me 71ari truall. 21/16L

Shitet; Objekti me 71 ari tokë
Adressa; Në Babush rreth magjistrales
Lokali është i paisur me super infrastruktur, ndriqim dhe po ashtu ka parking te mjaftushëm.
Lokali është i pershtatshem për shume veprimtari biznesi.
Pronari: Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Kontakti : tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1931
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 350 m2
Address : Babush
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.