Shitet objekti ne Magjistrale per Shkup

Shitet:Objekti 500m2
Parcela:4.44ari oborr
Ky objekt plotson kushtet për shumë veprimtari biznesi.
Objekti gjindet afer Ballkan Petrol ne Magjistrale per Shkup.
Pronari shqipetar dhe me dokumentacion ne rregull.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër Rest.ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 507
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Area : 500 m2
Address : Magjistrale per Shkup
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.