SHITET OBJEKTI NE RR.ENVER TOPALLI 83/16

Shitet:Objekti 3000 m2 dhe disa objekte ndihmëse
Parcela: 1 hektarê.
Organizimi:Sallê dasmash me 600 ulëse
Me kuzhinë moderne
Dy banesa të mdhaja të mobiluara.
Hapësira biznesi
Terasa të mdhaja
Një pjesë e oborrit e mjellur me pemë të ndryshme dhe sistemi ujitjes pikë pikë.
E përshtatëshme edhe për fusha sporti.
Mbi 100 pisha të larta.
Kamina të jashtëm
Hapësira pë lulishtë
Mbi 30 ari e mbuluar me kubëza.
E shumë detale tjera.
Ky objekt i plotson kushtet edhe për shumë veprimtari biznesi.

Details

ID : 1905
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 3000 m2
Address : Rr.Enver Topalli
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.