-Shitet Objekti për biznes Babush 1400m2 Babush 127/17

Shitet:Objekti per biznes dy kate
objekti ka 1400 m2 dhe është i gatëshëm për punë.
Objekti është në Babush.
Objekti eshte i destinuar per biznes te mbeturinave te metalit, ka peshoren, trafo personale 200 KW dhe 30 ari plato betoni
Ky objekt është në parcelën prej 116.5hek
Prone e shqiptarit dhe dokumentacion në rregullë.
Cmimi:420 000euro
Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr e Reqakut afër Etc-se
telefoni: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elkt;lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1852
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1400 m2
Address : Babush
State : Kosovo
City : Prishtine
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.