Shitet parcela 12 ari në Rr të Varoshit

Shitet: toka me 12 ari
Infrastrukturë e kompletuar
Rr.Elhami Hasani- Rr.Varoshit Ferizaj.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1467
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 1200m2 m2
Address : Rr.Varoshit
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.