Shitet Parcela 4.5 ari mbrapa st.policis ne Shtime

Shitet:Toka 4.5 ari( ka mundesi nderrimi) me banesë në Ferizaj
Adresa:Shtime ,mbrapa st.të policisë
Infrastruktura e kompletuar.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa:Rr.Recakut afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt; lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1649
Property Type : Toka
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 450m2 m2
Address : Shtime
State : Kosova
City : Shtime
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.