Shitet Penthouse Te Unioni RR.Sali Ceku

Shitet : Penthouse
Kuadraturë:157m2 banim dhe 67m2terasë
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrim ditore+kuzhina,tre dhoma fjetje,tre wc+b,depo dhe terasa
Kati:X
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Rr.Sali Ceku
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1165
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 157m2 m2
Address : Rr.Sali Ceku
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.