SHITET PENTHOUSE TE UNIONI’ Rruga Sali Ceku 271/17

Shitet : Penthouse
Kuadraturë:157m2 banim dhe 67m2terasë
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrim ditore+kuzhina,tre dhoma fjetje,tre wc+b,depo dhe terasa
Kati:X
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Rr.Sali Ceku
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1524
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 157 m2
Address : Rr. Sali Ceku
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.