Shitet Penthouse,240m2 në Rr.Gilanit

Shitet : Penthouse
Kuadraturë:240m2 banim dhe 240m2 terasë
Organizimi i mbrendshëm: Qëndrimë ditore+kuzhina,pesë dhoma fjetje,dy wc+b,depo dhe terasa
Pronar;Shqiptarë dhe dokumentacion në rregullë
Adresa:Rr.Gilanit(afër Kishës katolike)
Afati i përfundimit të punve:Qershor/2016
Pronar;Shqiptarë
Dokumentacion;Në Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
ad.elekt, lina_banesa@hotmail.com

Details

ID : 1197
Property Type : Banesa
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 240m2 m2
Address : Rr.Gjilanit
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.