Shitet Restaurant Luxor ne Gjilan

Shitet Restaurant Luxor me 36 ari oborr
Restauranti gjendet në Gjilan dhe ka qasje në rrugën kryesore.
Poashtu ka parking shumë të madhë dhe ofron një ambient relaksues si për shërbime hoteliere e po ashtu edhe për organizimin e ahengjeve si dasma etj.

Ndërmjetsues i autorizuar : Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut” afër ETC
Kontakti: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2394
Property Type : Objekte
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 2000 m2
Address : Gjilan
State : Kosova
City : Gjilan
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.