Shitet Shtëpia+ 10ari në Rr Fatmir Kerqeli Ferizaj 58/16SH

Shitet;Shtëpia
Oborrë; 10 ari e 58mtr
Organizimi i mbrendshem:Kati i I- Qendrimë ditore+kuzhinë,një dhom gjumi,wc
Kati i II-Tre Dhoma gjumi,wc+banjo,terasë
Kati i III-Hapsirë
Eshte e kompletuar me infrastruktur si:ujesjelles,kanalizim ,kabllovik,etj.
Adressa;Vëllëzrit Gërvalla Rr,Fatmir Kerqeli 80 metra nga rruga kryesore(afër Market Guri)
Dokumentacion;Ne Rregullë
Pronar;Shqiptarë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 682
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 300 m2
Address : Rr. Fatmir Kerqeli
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.