Shitet shtepia 200m2 me 2ari oborr

Shitet: Shtëpia
Kuadraturë : 200m2
Oborr: 2ari
Adresa: Rr.Lybetenit afer ures Dudit rruga Pleshines
Shtepia e pa banuar me pare e rregulluar e gatshme+ garazh

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut ”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1094
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 200 m2
Address : Rr. Lybetenit afer ures se Dudit ne Pleshine
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.