-SHITET SHTEPIA 200m2+12.5ARI OBORR NE SHTIME 212/17

Shitet: Shtëpia e mobiluar
Kuadraturë : 200 m2
Oborr: 12.5 ari
Adresa: Lagjia Pajtimmit ne Shtime
Shtepia posedon teras depo dhe podrum,garazh,dhe shtepi prej druri.
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 1349
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 200 m2
Address : Lagjia Pjatimit
State : Kosovo
City : Shtime
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.