Shitet Shtepia 250m2+6ari toke ne Shtime

Shitet:Shtëpia
Siperfaqe;250 m2
Oborr:6ari
Adresa:Shtime
Pronar shqiptar.
Dokumentacioni në rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Recakut afër” ETC
Kontakti: tel:044/106-626 dhe 044/172-626
email: lina_banesa@hotmail,com

Details

ID : 2487
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 250 m2
Address : Shtime
State : Kosova
City : Shtime
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.