Shitet shtepia 400m2+4ari toke ne Ferizaj

Shitet: Shtëpia
Kuadraturë :400m2
Oborr: 4ari
Qendrimi ditore Kati I:2kuzhina,Sallon.Garazh,2banjo
Kati II:4Dhoma gjumi,2banjo
Kati III:Sallon,2dhoma gjumi
Adresa:Rr.Lulzim Haxhimusa-Ferizaj
Pronari:Shqiptarë dhe dokumentacioni në rregullë.

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr.Recakut”afër ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626
email:info@agjensioni-lina.com

Details

ID : 1664
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 400m2 m2
Address : Rr.Lulzim Haxhimusa
State : Kosova
City : Ferizaj
Country : Kosova

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.