Shitet Shtëpia 4ari afër Mobileris Mob In 66/16SH

Shitet;Shtëpia
Kuadraturë; 100m2
Oborrë; 4.80 ari
Organizimi i mbrendshem:Garazhdë
K-I Qëndrimi ditor+kuzhinë,wc+banjo
K-II Tre dhoma gjumi,wc+banjo,terasë
Eshte e kompletuar me infrastruktur si:ujesjelles,kanalizim ,kabllovik,etj.
Adressa;Rr.Atanas Atanasi(afër Mobilerin Mob In)
Pronar;Shqipëtar
Dokumentacion;Ne Rregullë

Ndërmjetsues i autorizuar: Agjensioni LINA
Adresa: Rr Driton Islami afer ETC
Kontakti: tel: 044/106-626 dhe 044/172-626

Details

ID : 2155
Property Type : Shtëpi
Purpose : Për Shitje
Status : Në dispozicion
Area : 100 m2
Address : Rr. Atanas Atanasi afer mobileris Mob In
State : Kosovo
City : Ferizaj
Country : Kosovo

Tags

Agjensioni LINA
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.